Câteva cuvinte despre Panouri Solare

Sc Ciupirom Instal Srl infințată în 2011 este o firmă cu personal tânăr în plină accesiune, cu ambiții mari în domeniu instalațiilor în construcții .

Avem un portofoliul impresionant de clienți în ROMÂNIA și în EUROPA
-Clădiri rezidențiale
-Ansambluri Rezidențiale
-Blocuri
-Clădiri Comerciale
-Clădiri Industriale

Sc Ciupirom Instal Srl își propune să vină în sprijinul clienților, găsind cele mai bune soluții tehnice și financiare pentru fiecare proiect în parte. Astfel, ne ocupăm de găsirea soluției, realizarea și avizarea proiectului, execuția și vânzarea de materiale la cele mai bune prețuri. Într-un cuvânt servicii la cheie, instalațiile termice sanitare + automatizarea casei.

-În concluzie, panourile solare captează energia solară , nu este poluantă și în plus, este gratuită și regenerabilă.

-Panourile solare mai pot fi folosite și pentru încălzirea apei menajere sau pentru aport la încălzire. Panourile solare, acum sunt cu tuburi sau plane. Ambele au diferite caracteristici de funcționare, captare energie dar și eficacitate în timp.

-Diferențele nu sunt foarte mari, în fond, ambele ajung la același rezultat. Noi le-am folosit pe ambele la clienții noștri;

-Funcționează doar pe timp cu soare dar și pe puțină lumină la valori mai mici . Pentru soluția de încălzire, ele asigură doar un aport la încălzire atunci când este soare, nu asigură întreg necesarul de căldură, trebuie suplimentat cu o sursă serioasă de încălzire (ex. centrală termică).

-Un aspect important dacă folosiți panourile solare, pentru aport la încălzire și sunteți influențați să puneți cât mai multe panouri solare trebuie să cunoașteți următorul aspect important

Dacă folosiți un sistem de panouri solare clasic, care stochează energia într-un recipient, atunci trebuie să vă gândiți ce faceți cu toată energia acumulată pe timp de vară, nu ai unde să o folosești, este prea multă . Există o soluție în care poți monta oricâte panouri solare dorești cu caracteristicile corecte ale instalației – se numește Sistem Dray Bach, adică folosește energia solară doar atunci când cere sistemul, tehnic (golește apa din panourile gravitaționale și umple la loc când are nevoie , nu este un sistem sub presiune ). Acest sistem este într-adevăr destul de scump dar își merită toți banii .

-Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă completă panouri solare + cameră tehnică + instalații termice sanitare interioare

Descarca Oferte Estimative din sectiunea Pachete Instalatii
Cere oferta personalizata pe baza planurilor de arfitectura

Vizionati clipuri video cu instalatii simiare !!