Câteva cuvinte despre Centrale Lemne

Montaj centrale pe lemne – Simple sau cu Gazeificare

– Dacă alegeți o centrală pe lemne trebuie să ai o cameră tehnică minim 3/3 m cu ușă și geam + o gură de aerisire, loc unde să depozitezi lemne, și să usuci lemne pentru centrală gazificare, să bagi pe foc de 2 ori pe zi dimineața și seara pentru o casă care are incălzire în pardoseală, să o întreții prin curățare canale de fum cât și îndepărtarea grudon,. De asemenea, ai costuri mai mici de exploatare, mai ales dacă dispui de lemne însă trebuie să calculezi și alte activități pe langă lemne. Sau pentru cei care nu au timp de așa ceva și nu le place să focărească și nu au gaz în zonă dar au curent trifazic atunci optați la același preț pentru pompa de caldură aer apă. – Un calcul de buzunar pentru a alege centrala potrivită ca și mărime în kw Este mp* înălțime * 40 /1000 => kw necesari pentru o casă izolată cu polistiren de 8-10 cm
– Realizăm proiecte și montaje de centrale pe lemne în combinație cu Puffer, aport la incălzire de la panouri solare, cu sisteme de încălzire în pardoseală sau radiatoare etc.
– Astfel, reușim să reducem costul cu lemne dar cel mai important timpul de alimentare cu lemne între 10 și 20 ore în funcție de sistem. Se poate monta centrala pe lemne în tandem cu pompa de căldură sau alt tip de centrală.

Foarte important la o centrală pe lemne este să se monteze corect sistemele de siguranță și un coș de fum adecvat nevoilor acestora și de preferat puffer.
Montăm toate centralele pe lemne cu gazeificare aflate pe piata dar și cele simple.
Astfel vă prezentăm 4 clipuri video în care se explică pas cu pas camera tehnică a centralei cu lemne pe gazeificare.

Cum intri în posesia unei Oferte ?
Trasmiteți planurile de arhitectură în format Dwg, Pdf, jpg sau poze cu telefonul, scrieți-ne care este sitemul de incălzire al casei, câteva cuvinte despre izolația casei, trimiteți date de contact cum ar fi: nume / prenume, nr telefon, adresă mail, locația lucrării și în cel mai scurt timp un inginer de ofertare va realiza o ofertă tehnică financiară pentru proiectul dumneavoastră.
Dacă aveți nevoie de consultanță în domeniu sunați / scrieți și ne va face plăcere să vă ajutăm.

Descarca Oferte Estimative din sectiunea Pachete Instalatii
Cere oferta personalizata pe baza planurilor de arfitectura

Vizionati clipuri video cu instalatii simiare !!